Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА СТУДЕНТСКИ СТАРТАП КАМП 2022 – ЗАКОРАЧИ У ЈЕДИНСТВЕНУ ПРЕДУЗЕТНИЧКУ АВАНТУРУ У НТП БЕОГРАД

Постани нова стартап генерација!

Научно-технолошки парк Београд организује нови студентски стартап камп „ParkUP! 2к22 и позива те да закорачиш у незаборавну стартап авантуру!

ParkUP! је вишедневни програм учења, рада и дружења, намењен студентима свих факултета (18-26 година) који желе да закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартапа.

Студентски стартап камп у НТП Београд биће одржан од 14. до 19. јула. 2022.

Пријаве су отворене до 3. јула на ЛИНКУ.    https://ntpark.rs/2022/06/13/prijavi-se-za-parkup-2022/

За учешће је довољна отвореност ка новим знањима. Није потребно да студенти имају оформљен тим или пословну идеју – до ње ће доћи кроз динамичан рад на кампу!

Предавања и интерактивне радионице засноване су на Леан стартуп методологији, са акцентом на дефинисању проблема и решења, профила и сегмента купаца, конкуренцији, тржишту и бизнис моделу.

До сада је кроз 5 студентска кампа у НТП Београд и један онлине мини „ParkUP! О основама технолошког предузетништва обучено више од 500 студената!

Закорачи и ти у незаборавну стартап авантуру!

Више информација о „ParkUP!“ у погледајте ОВДЕ    https://ntpark.rs/parkup/

Објављено 16.06.2022. године у 13:56 часова.
Информације о упису    030 422 375