Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ПОЗИВ

Поводом обележевања Светског дана сећања на жртве саобраћајних незгода, Технички факултет у Бору у сарадњи са ГИС удружењем Србије организује јавну трибину под називом “Како и зашто млади људи страдају у саобраћају”.

Гостујући предавач нашег факултета биће господин Игор Велић, мастер инжењер саобраћаја који се пуних шест година бави проблемима безбедности деце и младих у саобраћају.

На трибини ће бити речи о узроцима и последицама саобраћајних незгода на територији града Бора, а присутнима ће бити представљени резултати пројекта “Сигурне стазе и путање кретања ученика основних и средњих школа у Бору”.

Уједињене Нације су овај пројекат уврстиле у пет најбољих за ову годину на територији Републике Србије.

Циљ овог светски признатог пројекта је доношење стратегије одрживог и делотворног система управљања безбедношћу саобраћаја на територији града Бора која ће омогућити да у саобраћају нема повређене и погинуле деце, као и квалитетније и транспарентније пружање јавних услуга грађанима, трајно праћење промена саобраћајне инфраструктуре и евидентирање саобраћајних незгода, уз модификацију постојећих сигурних стаза за кретање ученика.

Целокупан пројекат је доступан на sigurnestaze.com

Овом приликом Вас позивамо да присуствујете трибини.

Трибина ће се одржати на Техничком факултету у Бору у Свечаној сали (Стара зграда, I спрат) дана 27.11.2019. год. са почетком у 12:00 часова.

С поштовањем,

проф.др Нада Штрбац,
Декан Техничког факултета у Бору
Објављено 25.11.2019. године у 11:07 часова.
Информације о упису    030 422 375