Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ПОЗИВ ЗА СТУДЕНТЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ЗА ПРЕДУЗЕТНИШТВО

Позивамо Вас да попуните кратак упитник и помогнете Универзитету у Београду у утврђивању студентских ставова о иновацији и предузетништву: https://bit.ly/33TE80s

Упитник је намењен студентима и студенткињама које занима предузетништво, као и вођама студентских тимова који се баве развојем иновација и других пословних идеја, и оснивачима стартап-ова који студирају на Универзитету у Београду.

Рок за попуњавање анкете је 31. мај 2021. године.

Желимо да Вам помогнемо и будемо подршка иновативним идејама, а на том предузетничком путу, потребни су квалитетно знање и релевантне вештине. Подстицањем трансфера знања и вештина и јачањем сарадње између студената и професора, створићемо добар темељ подршке за све вас који сте спремни да се упустите у предузетничке воде.

У оквиру Европске универзитетске алијансе “Circle U.”, коју чине Универзитет у Београду и још шест угледних европских универзитета, развијају се заједничке активности међу којима је и јачање предузетничког и иновативног капацитета студената. На нашем Универзитету постоје значајна искуства и примери добре праксе из ове области.

За више информација о алијанси и пројекту, посетите интернет страницу: https://www.circle-u.eu/

Хвала што ћете издвојити мало времена и пружити нам драгоцене информације које ћемо искористити за креирање програма подршке управо ВАМА!

Наставите да пратите активности на Circle U. пројекту!

Објављено 24.05.2021. године у 13:55 часова.
Информације о упису    030 422 375