Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Вредно онлајн предавање студентима Инжењерског менаџмента у вези примене Matlab алата

Консултанти и истраживачи Gamax Laboratory Solutions, компаније Akos Koppany Kiss, одржали су студентима Техничког факултета у Бору вредно онлине предавање у вези Matlab софтверског пакета, а осим што су стекли преносиве вештине, познавање тог програма боље ће их позиционирати на тржишту рада.

Предавање је одржано у термину редовних вежби на предмету Теорија система, где овај софтвер представља један од основних алата за реализацију наставног процеса.

Студенти су имали прилику да се упознају и са широким спектром примене Matlab и Simulink у великом броју предузећа различитих индустријских грана, али и са онлине програмом сертификације, који Matlab Wide- Campus лиценца пружа.

Matlab сертификат представља одличну могућност студентима јер он успоставља стандард извесности знања којим ће се они доказати својим будућим послодавцима.

Gamax Laboratory Solutions је регионални лидер у опремању предузећа за истраживање и развој најбољим инжењерским решењима.

Објављено 17.05.2023. године у 10:33 часова.
Информације о упису    030 422 375