Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА „ПРОАКТИВНО О ПРАВНОМ АСПЕКТУ ПРАКСЕ И ПРВОГ ПОСЛА”

Ако вас збуњују различите форме уговора, нисте сигурни која су ваша права и обавезе која проистичу из заснивања радног односа или потписивања уговора о пракси, муче вас питања колико дуго смете да радите по уговору на одређено време, дођите на онлајн панел дискусију „Проактивно о правном аспекту праксе и првог посла” која ће се одржати онлајн у среду, 18. новембра 2020. године са почетком у 12 сати.

Разговараћемо са проф. Др Љубинком Ковачевић, професорком Радног права на Правном факултету Универзитета у Београду и Миленом Јакшић Папац, адвокатом и партнером у адвокатској канцеларији Карановић/Партнерс.

Позивамо вас да се региструјете за учешће путем линка http://skr.rs/panel и пошаљете своја питања. Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује овај догађај како би боље упознао студенте са њиховим правима и обавезама на првом послу или пракси, а у циљу њихове боље припреме за тржиште рада и наставак каријере након студија.

Објављено 10.11.2020. године у 08:11 часова.
Информације о упису    030 422 375