Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Технички факултет у Бору учествоваће на првом виртуелном сајму образовања Универзитета у Београду 29. марта

Универзитет у Београду организује први онлајн сајам за ученике средњих школа у Србији 29. и 30. марта 2022. (уторак и среда) у термину од 10 до 16.30 часова.  Своје студијске програме на Зум платформи и у директном контакту са матурантима представиће факултети Универзитета у Београду по следећем распореду:  

- првог дана представиће се Медицински факултет, Факултет ветеринарске медицине, Стоматолошки факултет, Фармацеутски факултет, Архитектонски факултет, Грађевински факултет, Електротехнички факултет, Факултет организационих наука, Математички факултет, Машински факултет, Саобраћајни факултет,  Технолошко-металуршки факултет, Пољопривредни факултет, Шумарски факултет, Технички факултет у Бору и Рударско-геолошки факултет.   

– другог дана представиће се Биолошки факултет, Географски факултет, Физички факултет, Хемијски факултет, Факултет за физичку хемију, Економски факултет, Факултет безбедности, Факултет спорта и физичког васпитања, Правни факултет, Факултет политичких наука, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију, Филозофски факултет, Филолошки факултет, Учитељски факултет и Православни богословски факултет.    

Универзитет у Београду позива све кандидате да погледају распоред презентација и директно сазнају све у вези са уписом на жељене студије.  Сваки факултет представиће своје студијске програме у презентацији до 20 минута, а након тога представници факултета биће на располагању ученицима у одвојеној “соби” за додатна питања и консултације.  Универзитет у Београду у наредној школској 2022/23. години примиће око 15.000 нових студената на преко 100 студијских програма. Распоред презентација по данима и линк за догађај доступан је на сајту Универзитета у Београду: http://www.bg.ac.rs/sr/virtuelnisajam.php

Објављено 11.03.2022. године у 11:19 часова.
Информације о упису    030 422 375