Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ИНФОРМАЦИЈЕ О СТИПЕНДИЈАМА КОЈЕ ДОДЕЉУЈЕ РУСКА ДРЖАВНА КОРПОРАЦИЈА ЗА НУКЛЕАРНУ ЕНЕРГИЈУ “РОСАТОМ”

Државна корпорација Росатом, у сарадњи са Кабинетом министра за иновације и технолошки развој у Влади Републике Србије додељује стипендије за све заинтересоване студенте из Републике Србије који би желели да наставе своје школовање у Руској Федерацији. Стипендије се односе на област примене нуклеарних технологија у мирнодопске сврхе и додељују се за све нивое студирања: основне, мастер и докторске студије.

Кандидати заинтересовани за могућност остваривања каријере у области примене нуклеарних технологија у мирнодопске сврхе (студенти природњачких и техничких струка), приликом избора студијског програма добили би корисне сугестије од Државне корпорације Росатом, као и Кабинета министра.

Имајући у виду горе наведено, све потребне информације са детаљним упутством и пријавом могу се наћи на веб страницама https://future-in-russia.com/files/en/FutureinRussia.pdf и https://future-in-russia.com. Такође, потребно је да се паралелно са пријављивањем на начин који је описан на сајту, заинтересовани кандидати обрате Кабинету министра за иновације и технолошки развој.

Објављено 23.03.2020. године у 09:30 часова.
Информације о упису    030 422 375