Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

УЧЕШЋЕ ТЕХНИЧКОГ ФАКУЛТЕТА У БОРУ НА ДРУГОМ ВИРТУЕЛНОМ САЈАМУ ОБРАЗОВАЊА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

Универзитет у Београду је 15. и 16. новембра 2022. године организовао дводневни онлајн сајам образовања како би ученици средњих школа могли да се што боље информишу о упису на жељене студије. Проф. др Јовица Соколовић и проф др. Санела Арсић, представили су активности Техничког факултета у Бору и све студијске програме на основним академским студијама. Након презентације, представници факултета су били на располагању свим заинтересованим ученицима за сва додатна питања и консултације. Другог дана Виртуелног сајма образовања, поред Техничког Факултета у Бору, учешће су узели и: Биолошки, Грађевински, Физички, Машински, Правни, Шумарски, Технолошко-металуршки факултет, Медицински, Факултет политичких наука, Филолошки, Архитектонски, Математички, Факултет организационих наука и Саобраћајни факултет.


Презентацију Техничког факултета у Бору, као и свих факултета који су се представили другог дана на Виртуелном сајму образовања, можете погледати на следећем линку.

Објављено 22.11.2022. године у 17:51 часова.
Информације о упису    030 422 375