Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА КОМПАНИЈЕ SERBIA ZIJIN BOR COPPER DOO BOR НА ТЕХНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ У БОРУ

Дана 28. септембра 2021. године на Техничком факултету у Бору је одржан састанак са представницима компаније SERBIA ZIJIN BOR COPPER DOO BOR.Тема састанка је била сарадња између факултета и компаније SERBIA ZIJIN BOR COPPER DOO , посебно у делу који се односи на реализацију стручног усавршавања и стручне праксе студената Техничког факултета.

Том приликом је Факултету уручена и донација, у виду заштитних маски и дезинфекционих средстава ,од стране компаније SERBIA ZIJIN BOR COPPER DOO BOR, која је тиме још једном показала у пракси своју намеру да делује као друштвено-одговорна компанија.
Овом приликом се захваљујемо Кабинету генералног директора компаније SERBIA ZIJIN BOR COPPER DOO BOR, а донирана средства ће свакако бити од користи студентима и запосленима на Техничком факултету у Бору, имајући у виду предстојеће обавезе око испитних рокова, као и друге бројне активности.

Објављено 29.09.2021. године у 08:17 часова.
Информације о упису    030 422 375