Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Spotlight session – онлајн скуп о приликама за мобилност студената у оквиру европске универзитетске алијансе Circle U

Позивају се студенти заинтересовани за мобилност у оквиру наше универзитетске европске алијансе на онлајн скуп који организује Универзитет у Београду под називом “Spotlight Session” у петак, 9. јуна 2023.год. са почетком у 11 часова путем Zoom платформе.

Студенти ће моћи да сазнају више о приликама које се пружају у наредном периоду и упознају колеге са Универзитета у Архусу (Данска), Хумболтовог Универзитет у Берлину (Немачка), Кингс Колеџа у Лондону (Велика Британија), Католичког универзитета у Лувену (Белгија), Универзитета у Ослу (Норвешка), Универзитета Парис Ците (Француска), Универзитета у Бечу (Аустрија) и Универзитета у Пизи (Италија).

Након кратких презентација партнерских универзитета, студенти ће бити у могућности да у бреакоут собама поразговарају са колегама, поставе питања и реше недоумице које имају.

“Spotlight session” представља јединствену прилику да студенти у директном контакту са представницима партнерских универзитета сазнају више о студијама и мобилности на чланицама Circle U., и да се боље упознају са могућостима за привремено академско усавршавање на неком од престижних партнерских универзитета унутар алијансе.

Скуп ће се одржати на енглеском језику.

Пријава се врши преко формулара у линку до четвртка, 8. јуна у 14 часова.

Објављено 25.05.2023. године у 11:25 часова.
Информације о упису    030 422 375