Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

СВЕЧАНА АKАДЕМИЈА ПОВОДОМ ПОЧЕТКА ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Дана 2. октобра 2023. године приређена је свечаност поводом доделе диплома студентима који су завршили основне и мастер академске студије на Техничком факултету у Бору у претходној школској години и пријема студената прве године основних академских студија на Техничком факултету у Бору.

Студентима, наставницима и многобројним гостима обратили су се декан Техничког факултета у Бору проф. др Дејан Таникић, председник Савета Техничког факултета у Бору проф. др Радоје Пантовић и председник Студентског парламента Владимир Љубомировић. Декан Техничког факултета у Бору проф. др Дејан Таникић је пожелео свима добродошлицу, упутио честитке студентима који су у претходној школској години дипломирали и пожелео пуно успеха бруцошима током студирања. Председник Савета Техничког факултета у Бору проф. др Радоје Пантовић је говорио о значају Факултета и о предностима студирања на Техничком факултету у Бору. Председник студентског парламента Владимир Љубомировић је такође поздравио новоуписане студенте.

Овом приликом, додељене су и пригодне награде студентима, са свих студијских програма, који су студије завршили у претходној школској години, са највишим просеком оцена током студија.

ФОТОГАЛЕРИЈА

Објављено 03.10.2023. године у 10:26 часова.
Информације о упису    030 422 375