Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Дан отворених врата на Техничком факултету у Бору

У оквиру Дана студената, у четвртак 04.04.2024. године, на Техничком факултету у Бору организован је Дан отворених врата, манифестација током које су просторије Факултета отворене за све заинтересоване средњошколце. Технички факултет у Бору посетили су ученици четвртог разреда из следећих школа: Техничка школа Бор, Економско – трговинска школа Бор, Гимназија Зајечар, Техничка школа Зајечар, Економско – трговинска школа Зајечар, Машинско – електротехничка школа Параћин, Техничка школа Ћуприја, Техничка школа Деспотовац.

Ученици средњих школа имали су прилику да се упознају са студијским програмима који се реализују на Факултету као и са процедуром уписа. Након тога, ученици су заједно са својим наставницима обишли учионице и лабораторије, где су у разговору са професорима и асистентима стекли детаљнији увид о условима студирања на Техничком факултету у Бору. Након обиласка Факултета организован је и обилазак Студентског центра у Бору, где је организован заједнички ручак.

Поред ових активности, у поподневним сатима организована су и спортска такмичења у Спортском центру Бобана Момчиловић Величковић у Бору.

ФОТОГАЛЕРИЈА

Објављено 08.04.2024. године у 11:35 часова.
Информације о упису    030 422 375