Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

У новој академској години…

Свим студентима који започињу студије на факултетима у саставу Универзитета у Београду честитамо успешан упис (надамо се, жељеног) факултета! Стартујте паметно. Скрећемо вам пажњу на наше онлајн материјале који вам могу олакшати почетак! Код нас можете заказати саветовање.

Водич за студенте прве године – http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/startujte-pametno

Дигитални дане подршке студентима прве године – http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ddpb

Свима који настављају студије предлажемо да прате програме Центра као што су Зум кафица, Одрживе каријере у Србији – одговорни грађани 21. века, онлајн дешавања и буду информисани о актуелним приликама за ваннаставне активности и праксе и програме у којима могу учествовати током студија.

Активни смо на Инстаграм и Фејсбук страници, објављујемо актуелности на сајту и редовно шаљемо вести на мејл регистрованим корисницима.Упишите се на нашу мејлинг листу. Користите наш Профил плус за планирање каријере.

@centarzarazvoj  

@CentarzarazvojkarijereUniverzitetauBeogradu 

www.razvojkarijere.bg.ac.rs/registracijastudenta

Током целог месеца октобра биће отворен конкурс за нову групу полазника курса Вештине управљања каријером са свих факултета, који ће се реализовати онлајн током новембра и децембра. Предлажемо похађање овог курса студентима завршних година свих нивоа студија.

Уколико желите да заједно са нама радите на активностима каријерног вођења и саветовања студената, пријавите се на наш конкурс за Амбасадоре ЦзРК и сараднике студентског блога Инспирација. Конкурс је отворен до краја октобра.

 - http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/node/1325

Тим Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду

Објављено 04.10.2021. године у 08:18 часова.
Информације о упису    030 422 375