Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ОТВОРЕНО ПРИЈАВЉИВАЊЕ СТУДЕНАТА ЗА ОНЛАЈН КУРС „ВЕШТИНЕ УПРАВЉАЊА КАРИЈЕРОМ”

Позивају се студенти завршних година да у наредном семестру похађају онлајн курс „Вештине управљања каријером”, који организује Центар за развој каријере Универзитета у Београду.
 
Главни циљ курса јесте пружање подршке студентима у успешном управљању својом каријером и активном укључивању на тржиште рада.
 
Уколико се приближавате крају својих студија и нисте сигурни шта даље, без панике – упишите курс „Вештине управљања каријером”.
 
Овај курс је идеална прилика да:

  • истражите и препознате своја интересовања, потребе, знања, вештине и способности, као и да их повежете са захтевима савременог тржишта рада;
  • размислите о својим каријерним циљевима и креирате каријерни план;
  • примените различите методе и стратегије тражења посла;
  • научите да користите различите изворе информација о савременом тржишту рада;
  • саставите квалитетну пријаву за посао – радну биографију и мотивационо писмо;
  • и научите како да се успешно представите послодавцу на разговору за посао или праксу.

 
Курс ће бити одржан од у периоду од 20. фебруара до 28. априла 2023. на Моодле платформи Универзитета у Београду.

  • Студенти могу самостално да пролазе кроз садржај и да у време кад им највише одговара раде на задацима у оквиру повезаних тематских целина на недељном нивоу. 
  • У периоду трајања курса, полазници имају приступ снимљеним предавањима, задацима и бројним материјалима који ће ангажовати и унапредити њихове вештине управљања каријером. 
  • Подршка и повратна информација водитеља курса је планирана и кроз онлајн консултације и онлајн састанке, а у завршници курса планирано је окупљање учесника у Ректорату, реализација једне радионице и упознавање полазника са представницима одабраних компанија са којима се реализује дугогодишња сарадња.

Пријавите се попуњавањем кратког регистрационог формулара (линк: https://forms.gle/gwEyUoGsgBvvJufv8)

Осим основних података (име и презиме, мејл адреса, факултет…), неопходно је да пошаљете и свој тренутни CV на чијем усавршавању ћете радити током курса.
 
Рок за слање пријаве је 20. фебруар 2023. до 8 сати ујутру.

Објављено 16.12.2022. године у 16:03 часова.
Информације о упису    030 422 375