Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Пријавите се за јесењи циклус онлајн курса „Вештине управљања каријером”

Позивају се студенти завршних година да у похађају онлајн курс „Вештине управљања каријером”, који организује Центар за развој каријере Универзитета у Београду.

Главни циљ курса јесте пружање подршке студентима у успешном управљању својом каријером и активном укључивању на тржиште рада.

Уколико се приближавате крају својих студија и нисте сигурни шта даље, без панике – упишите курс „Вештине управљања каријером”.

Овај курс је идеална прилика да:

  • истражите и препознате своја интересовања, потребе, знања, вештине и способности, као и да их повежете са захтевима савременог тржишта рада;
  • размислите о својим каријерним циљевима и креирате каријерни план;
  • примените различите методе и стратегије тражења посла;
  • научите да користите различите изворе информација о савременом тржишту рада;
  • саставите квалитетну пријаву за посао – радну биографију и мотивационо писмо;
  • и научите како да се успешно представите послодавцу на разговору за посао или праксу.

Курс ће бити одржан од у периоду од 4. септембра до 9. новембра 2023. на Мудл платформи Универзитета у Београду.

  • Студенти могу самостално да пролазе кроз садржај и да у време кад им највише одговара раде на задацима у оквиру повезаних тематских целина на недељном нивоу.
  • У периоду трајања курса, полазници имају приступ снимљеним предавањима, задацима и бројним материјалима који ће ангажовати и унапредити њихове вештине управљања каријером.
  • Подршка и повратна информација водитеља курса је планирана и кроз онлајн консултације и онлајн састанке, а у завршници курса планирано је окупљање учесника у Ректорату, реализација једне радионице и упознавање полазника са представницима одабраних компанија са којима се реализује дугогодишња сарадња. 

Пријавите се попуњавањем кратког регистрационог формулара линк: https://forms.gle/GXxEf6je3z2PP4LT8). 

Осим основних података (име и презиме, мејл адреса, факултет…), неопходно је да пошаљете и своју тренутну радну биографију – „CV“ на чијем усавршавању ћете радити током курса.Рок за слање пријаве је 4. септембар 2023. до 8 сати ујутру.

Објављено 29.08.2023. године у 13:14 часова.
Информације о упису    030 422 375