Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

WеBаSOOP ДАН НА ТЕХНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ У БОРУ

Технички факултет у Бору био је крајем новембра домаћин истакнутим научницима из међународних и домаћих институција који су представили резултате истраживања у оквиру WeBaSOOP пројекта.

У уводном делу предавања Декан Техничког факултета у Бору проф. др Дејан Таникић поздравио је све учеснике и пожелео им пуно успеха у раду. Продекан за НИР и МС проф. др Милан Радовановић је укратко упознао присутне са структуром, студијским програмима и научно-истраживачким радом који је спроведен и који се спроводи на Факултету. Др Тања Калиновић је у свом излагању представила досадашње резултате истраживања остварене на катедри за инжењерство заштите животне средине.

Резултате истраживања у оквиру WeBaSOOP пројекта представили су истраживачи са Института за рударство и металургију Бор, Института за нуклеарне науке Винча, Универзитета у Новој Горици (Словенија) и Института за истраживање ваздуха (NILU) (Норвешка).

Објављено 29.11.2023. године у 10:43 часова.
Информације о упису    030 422 375