Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Интерактивни вебинари за студенте “Кад завршим факс бићу…”

Драги студенти,

Желите да се ближе упознате са различитим занимањима и сазнате различите опције које вам се нуде?

Нудимо вам прилику да разговарате са успешним младим професионалцима из разних сектора, сазнате чиме се конкретно баве на тој позицији и којим су путем до ње стигли. Придружите нам се на првом интерактивном вебинару “Кад завршим факс бићу…”, који ће се одржати у среду, 26. маја 2021. са почетком у 14 часова.

Пријава се обавља на следећем линку : http://www.ccfs.rs/sr/dogadaji/predstojeci-dogadaji/e/event/posle-faksa-bicu.html

Сваки вебинар биће посвећен представљању једног занимања, и то са позиције неколико људи који раде у различитим компанијама и организацијама, и сви ће бити организовани средом од 14 часова. Првих пет вебинара биће посвећени занимању пројектног менаџера, занимањима на којима раде дипломирани технолози, занимањима у области маркетинга и комуникација, финансија и sales тј.продаје, док ће у наредном циклусу који је у плану за јесен бити представљена и нека нова, тзв. занимања будућности.

Серију вебинара под називом “Кад завршим факс бићу…” реализује Француско-српска привредна комора у Србији у сарадњи са Универзитетом у Београду – Центром за развој каријере и саветовање студената.

Објављено 18.05.2021. године у 11:28 часова.
Информације о упису    030 422 375