Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ПРОМОЦИЈА КОМПАНИЈЕ SERBIA ZIJIN COPPER DOO О СТРУЧНОЈ ПРАКСИ ЗА СТУДЕНТЕ ТЕХНИЧКОГ ФАКУЛТЕТА У БОРУ

У амфитеатру Техничког факултета у Бору, 18. јуна 2020. године, команија Serbia Zijin Copper DOO представила је могућност стручне праксе за студенте завршних година Техничког факултета у Бору.

Компанију  Serbia Zijin Copper DOO  су на Техничком факултету у Бору представили директор за људске ресурсе Huang Zhaoyu, руководилац Сектора за људске ресурсе Xu Chao, директор за производњу Јовица Радисављевић, руководилац Сектора за људске ресурсе Мирјана Попадић, сарадници Илија Џамић и Вера Тасић.

Заинтересованим студентима су представљене све организационе јединице ове значајне компаније, целокупан технолошки процес производње бакра, као и све могућности и понуђени услови за обављање стручне праксе.

Такође, током презентације је наглашено да је компанија Serbia Zijin Copper DOO , током школске 2019/2020 потписала уговоре о стручној пракси са 38 студената Техничког факултета у Бору. Велики број њих је у међувремену дипломирао и сада су запослени у овој компанији.

И ове године је владало велико интересовање од стране студената за наведену могућност стручне праксе, па се очекује да ће, након интервјуа са представницима компаније, уговоре о стручној пракси потписати значајан број пријављених кандидата.

ПОГЛЕДАЈТЕ ФОТОГАЛЕРИЈУ

Објављено 20.06.2020. године у 06:36 часова.
Информације о упису    030 422 375