Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ЗУМ КАФИЦА – 45 МИНУТА СА БОРКОМ ПЕТРОВИЋЕМ О НАСТАВНИЧКОЈ ПРОФЕСИЈИ

Да ли размишљате о каријери у настави? Да ли верујете у моћ образовања? Верујете ли да је професија наставника позив, један од начина да се мења свет, креира будућност ? Питате ли се шта је и како функционише ученичка заједница?  Могуће је да нисте сигурни који су изазови ове професије? Шта је оно што заиста мотивише и доноси огромно  задовољство када се определите за наставничку професију као позив?

Ово су само нека питања на које ћете добити одговоре уколико нам се придружите у уторак 13. фебруара 2024. у 14 часова на новој Зум кафици.

У гостима нам је Борко Петровић, наставник енглеског језика, проглашен за „најбољег едукатора Србије” 2017. и за најбољег наставника на свету 2022. године. Борко за себе каже да је просветитељ, никада просветар. Ентузијаста, мотиватор, предузетник, “извођач образовних радова” у сваком смислу. Патриота који воли своје село, свог град и своју земљу толико да верује да ће квалитетно образовање које пружа својим ученицима и колегама широм Србије спасити свет.

Пријавите се путем линка https://forms.office.com/e/n1ciP8WjHA „Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања студената Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду.

Објављено 03.02.2024. године у 07:50 часова.
Информације о упису    030 422 375