Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

Електронска пријава испита

Електронска пријава испита врши се преко Студентског портала који се налази на адреси: portal.tfbor.bg.ac.rs. Упутство за електронску пријаву испита можете видети у следећем документу.

Упутство у вези са уплатама

У оквиру свог налога у делу Школарине и уплате, студенти могу да виде тачан изглед уплатнице са својим личним позивом на број, као и стање на свом рачуну. Да би могли да пријаве испит, неопходно је да имају довољно новца на свом рачуну!

Студенти су у обавези да све уплате на рачун Факултета изводе искључиво користећи СВОЈ ЛИЧНИ ПОЗИВ НА БРОЈ, јер у супротном уплата неће бити прокњижена на њихов рачун!

Лични позив на број се НЕ МЕЊА и увек је исти за једног студента за сваку врсту уплате. Ако се позив на број не наведе, уплата студента неће бити евидентирана и неће се моћи пријавити испит. Позив на број се уписује приликом сваке уплате, не само за пријаву испита и за школирину, него и код уплате за нрп. уверење о положеним испитима, потврда о статусу студента, молба, и остале уплате које студент плаћа Факултету на основу Трошковника.

Није потребна посебна уплатница за сваки испит који се пријављује, већ се уплаћују укупна неопходна средства на једној уплатници.

Да би се уплата исправно прокњижила и уплаћена средства појавила на студентском порталу ОБАВЕЗНО СЕ МОРА НАВЕСТИ ИСПРАВНА СВРХА УПЛАТЕ. На пример, ако желите да уплатите средства намењена за пријаву испита, у пољу Сврха уплате унесите ПРИЈАВА ИСПИТА!

Након уплате на рачун Факултета са личним позивом на број, уплата се не види одмах на стању рачуна студента. Пошта и поједине банке уплате задржавају и по неколико дана на својим рачунима, тако да је потребно одређено време да се уплата прокњижи.

Моле се студенти да воде рачуна да довољно раније уплате новац како не би у периоду пријаве испита имали дуговање или дошли у ситацију да се новац још увек није прокњижио, па не могу да пријаве испит.

За све проблеме у вези са приступом налогу студентског сервиса, обратите се рачунарском центру Факултета, а за све проблеме у вези са пријавом испита, обратите се студентској служби Факултета.

Напомена: уплате које су реализоване у току распуста, биће видљиве по завршетку распуста.

Информације о упису    030 422 375