Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности
Стара зграда

Универзитет у Београду
Технички факултет у Бору

ТЕСТИРАЊЕ НОВЕ АНКЕТЕ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

Поштовани студенти Техничког факултета у Бору,

Универзитет у Београду спроводи тестирање нове анкете која ће се од следеће школске године користити за студентско вредновање педагошког рада наставника и сарадника. Од наредне школске године, попуњавање анкете ће бити обавеза студената и представљаће услов за упис наредне школске године.

У циљу ваше што боље припреме за попуњавање нове анкете, молимо вас да узмете учешће у њеном тестирању и извршите оцењивање наставника и сарадника који су вам предавали у току пролећног семестра текуће школске године.

Анкету ћете моћи да попуните до краја јуна ове године.

Такође, молимо вас да у току попуњавања анкете наведете ваше мишљење да ли нова анкета даје могућност реалнијег вредновања педагошког рада наставника и сарадника у односу на претходно коришћену анкету, као и да изнесете ваше коментаре, примедбе и предлоге који се тичу саме анкете.

Попуњавање анкете вршиће се преко студентског портала, кога можете наћи на адреси: https://portal.tfbor.bg.ac.rs . Техничко упутство како се анкета попуњава, можете наћи на овом линку.

проф. др Драган Манасијевић
продекан за наставу

Објављено 04.06.2023. године у 09:28 часова.
Информације о упису    030 422 375